Flyttehjelp Oslo

Trenger du flyttehjelp i Oslo? Flytting kan være en stressende prosess som ofte tar mer tid og krefter enn man først antar. Enten du skal flytte fra en liten leilighet eller et stort hus, kan prosessen virke uoverkommelig.

Vi tilbyr profesjonell flyttehjelp for å gjøre din flytteopplevelse så smidig og stressfri som mulig. Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre flyttetjenester eller for å planlegge din neste flytting i Oslo.

 

Rimelig flyttehjelp i Oslo

Vi forstår at hvert flytteprosjekt er unikt, og tilbyr tilpassede løsninger som reflekterer dine spesifikke behov og budsjett. Vårt mål er å tilby den beste mulige flytteservicen uten å kompromisse på kvaliteten.

Flyttehjelp

Tjenester for flyttehjelp

Alt innen flyttehjelp Oslo

Hos Hurtigflytting har vi omfattende erfaring og ekspertise innen alle aspekter av flytting. Enten det er for private hjem eller for bedrifter, tilbyr vi skreddersydde flytteløsninger som dekker dine behov fra start til slutt.

 • Nedpakking og organisering før flytting
 • Vi kjører bort avfall
 • Bærehjelp
 • Flyttetransport
 • Flytting mellom byer
 • Mellomlagring
 • Pianoflytting

Planlegger du å flytte snart eller har andre behov? Kontakt oss for mer informasjon om våre tjenester eller for å starte planleggingen av din flytting med ditt flyttebyrå Oslo. Vi ser frem til å bistå deg!

Flyttehjelp Oslo sentrum

Hvor mye koster flyttehjelp i Oslo

Priser for flyttehjelp kan variere da dette påvirkes av mange faktorer. Hver flytting er unik og kan omfatte flere ulike tjenester basert på kundens behov. Hurtigflytting tilbyr profesjonell flyttehjelp i Oslo for private og bedrifter med høy kvalitet og konkurransedyktige priser. De to faktorer som normalt påvirker kostnadene for flytting er størrelsen på bolig og avstanden det skal flyttes fra og til. Andre ting som bestemmer prisen på flyttehjelp:

 • Når du skal flytte
 • Hvor mye du skal flytte
 • Adressen du flytter fra og til
 • Om det er heis tilgjengelig
 • Hvilke flyttetjenester du ønsker
 • Om det er noe spesialgods
Hva koster flyttehjelp i Oslo

Fornøyde kunder

Vi er stolte av den positive responsen vi har mottatt fra våre kunder, og vi er spesielt takknemlige for at av våre nye kunder kommer til oss gjennom anbefalinger fra tidligere fornøyde kunder. Dette beviser ikke bare kvaliteten på tjenestene vi leverer, men også tilliten vi bygger med våre kunder. Det er derfor vi alltid er opptatt av å levere førsteklasses tjenester som sikrer fornøyde kunder hver gang.

Hvordan forberede deg for flyttehjelp

Forberedelse til flytting kan virke som en overveldende prosess, men med grundig planlegging og organisering kan du flytte effektivt og med mindre stress. Her er noen tips for å forberede deg optimalt til flyttingen.

1. Lag en huskeliste

Å lage en detaljert liste over alt som må gjøres før, under og etter flyttingen er viktig. Start med generelle oppgaver som å booke flytting med oss, overføre abonnementer og informere viktige parter om adresseendring. Bryt deretter ned listen etter rom, og noter hva som må pakkes, doneres eller kastes. En slik liste vil holde deg organisert og gi deg bedre kontroll over de ulike oppgavene

2. Kategoriser og merk alle gjenstander

Tydelig merking av hva som skal flyttes, hva som skal doneres og hva som skal til miljøstasjonen, vil spare deg for mye tid og forvirring på flyttedagen. Bruk solide flytteesker og merk dem med innhold og destinasjonsrom.

3. Pakke effektivt

Start pakkingen med å plassere de tyngre gjenstandene nederst i esken, som bøker eller kjøkkenapparater, og legg lettere ting som klær eller håndklær oppå. Bruk tilstrekkelig med pakkemateriell for å unngå bevegelse av innholdet under transport.

4. Reduser flyttelasset gjennom å selge unna eller donere ting du ikke bruker

Flytting er en utmerket anledning til å rydde opp i eiendelene dine. Doner gjenstander som er i god stand, eller selg dem. Dette reduserer volumet som skal flyttes og kan potensielt hjelpe økonomisk.

5. Pakk skjøre gjenstander nøye

Bruk spesialmateriale som bobleplast og pakkepapir for å beskytte skjøre gjenstander som glass og service. Pass på at disse eskenes merkes tydelig for å unngå hard håndtering.

6. Forbered hvitevarer

Sørg for å koble fra hvitevarer som kjøleskap og fryser dagen før flytting. Tine fryseren og rengjør hvitevarer for å unngå lekkasjer og lukt under transport.

7. Demonter møbler

Ikke alle møbler er laget slik at de kan tåle transport uten demontering. Demonter store møbler som senger og bord for å forenkle flyttingen og redusere risikoen for skader.

8. Hold viktige ting nært

Viktige dokumenter, verdigjenstander og nødvendige dagligvarer bør holdes separat fra flytteeskene. Ha dem i en godt merket bag eller en koffert som du tar med deg personlig.

9. Start i god tid

Ikke vent til siste øyeblikk med å starte flytteprosessen. Start forberedelsene tidlig for å unngå unødig stress og hastverk nærmere flyttedagen.

10. Bruk profesjonell flyttehjelp

Benytt deg av tjenester som Hurtigflytting tilbyr, inkludert nedpakking, flytting, og bortkjøring av avfall. En profesjonell hjelp kan frigjøre tid og redusere belastningen på deg.

Ved å følge disse rådene, kan du sikre en mer organisert og mindre stressende flytteprosess. Husk, Hurtigflytting er her for å hjelpe deg gjennom hvert steg av veien.

 

Vanlige spørsmål og svar om flytting

 • Hvor lang tid i forveien må jeg bestille flyttebyrå

  Det anbefales at du bestiller flyttebyrå så tidlig som mulig, helst 2-4 uker før ønsket flyttedato. Dette gir oss tid til å planlegge flyttingen din effektivt og sikre at de har nødvendig personell og utstyr tilgjengelig på flyttedagen. I høysesongen, som sommermånedene, kan det være lurt å bestille enda tidligere på grunn av høy etterspørsel.

 • Hvor mye koster det å flytte

  Kostnaden for å flytte varierer stort avhengig av flere faktorer, inkludert avstanden mellom ditt gamle og nye hjem, størrelsen på flyttelasset, og om du ønsker tilleggstjenester som pakking, flyttevask, bortkjøring av avfall eller mellomlagring. Kontakt oss gjerne for prisestimat på flytting. Vi jobber vanligvis med timepris men kan også gi en fastpris på større jobber, flytting mellom byer eller pianoflytting.

 • Jobber dere i helger

  Ja, vi utfører flytteoppdrag alle dager, inkludert kveldstid og i helger.

 • Hvor lang tid tar det å flytte

  Tiden det tar å gjennomføre en flytting kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på boligen din, mengden av eiendeler som skal flyttes, avstanden mellom den gamle og den nye adressen, og om du har bestilt tilleggstjenester som pakking. En liten leilighet kan ofte flyttes på en dag, mens større hjem kan kreve lenger tid. Ved større oppdrag kommer vi gjerne på befaring.

 • Kan dere kaste ting jeg ønsker å bli kvitt

  Ja, vi tilbyr også henting og bortkjøring av avfall. Vi kjører bort alt fra gamle møbler, skrot og annet avfall. Henter også kontormøbler og kontorutstyr hos bedrifter og bistår med kontoravvikling.

 • Hvordan betaler jeg

  Hos Hurtigflytting ønsker vi å gjøre betalingsprosessen så fleksibel og enkel som mulig for våre kunder. or rask og enkel betaling direkte fra din smarttelefon, tilbyr vi VIPPS som en praktisk løsning. Vi aksepterer også bankkort (VISA) eller kontant betaling.
  For kunder som ønsker å betale via faktura, tilbyr vi denne løsningen etter en kredittvurdering. Dette gjelder hovedsakelig for våre bedrifts- og offentlige kunder. Vi utfører en kredittvurdering på forhånd.

 • Kan dere pakke ned for oss

  Ja, vi hjelper deg gjerne med nedpakking. Dette kan spare deg for betydelig tid og stress i flytteprosessen.

 • Hvor stor flyttebil trenger jeg

  Størrelsen på flyttebilen du trenger avhenger av volumet av dine eiendeler. Normalt flytter vi de fleste hjem i løpet av en arbeidsdag og kjører gjerne flere turer eller stiller med flere biler hvis det er nødvendig.

Vi flytter over hele Østlandet

Hos Hurtigflytting har vi spesialisert oss på å tilby flyttetjenester som dekker et bredt geografisk område, med hovedfokus på Oslo og tilgrensende byer og kommuner. Vi er stolte av å kunne tilby vår ekspertise og pålitelige tjenester både for lokal- og langdistanseflyttinger. Vårt primære arbeidsområde inkluderer hovedstaden Oslo samt flere andre nøkkelbyer og kommuner i nærheten. Dette inkluderer:

 • Drammen
 • Asker & Bærum
 • Nordre Follo og Oppegård
 • Lillestrøm og Lørenskog

I tillegg til vårt omfattende lokale nettverk, tilbyr Hurtigflytting langdistanseflyttingstjenester som kobler Oslo med andre store norske byer.