Kontorflytting Drammen

Skal bedriften flytte til nye lokaler? Eller kanskje dere trenger hjelp med kontoravvikling i Drammen?

Hurtigflytting tilbyr profesjonelle kontorflytting tjenester for private og det offentlige i Drammen Kommune. Gratis befaring.

 

Flytter kontor

Hurtigflytting utfører flyttetjenester for bedrifter som inkluderer alt fra grundig planlegging, demontering, flytteservice og avfallshåndtering.

Kontorflytting Drammen

Kontorflytting tjenester i Drammen

Flytte kontor i Drammen

Hos Hurtigflytting mener vi at et godt forarbeid er forutsetningen for en vellykket kontorflytting Drammen. Derfor tilbyr vi alltid en uforpliktende befaring når en bedrift skal flytte kontor i Drammens området. Vi har erfarne prosjektledere som nøye planlegger flytteprosessen i samarbeid med kunden. Våre tjenester inkluderer blant annet:

 • Komplette løsninger, vi pakker og vi flytter
 • Du pakker, vi flytter. Vi leverer flyttemateriell og emballasje
 • Montering av kontormøbler
 • Avfallshåndtering
 • Kontoravvikling

Enten det dreier seg om å flytte et stort kontorkompleks eller bare pakke ned og flytte en mindre avdeling, tilbyr vårt flyttebyrå i Oslo fleksible løsninger tilpasset dine spesifikke behov. Hver bedriftsflytting er unik, og vi arbeider tett sammen med deg for å sikre at vi møter alle dine forventninger.

Drammen kontorflytting

Kontoravvikling i Drammen

Når et kontor i Drammen skal flytte eller stenge, er det mange skritt som må tas utover det å bare flytte ut inventaret. Å tømme og avvikle gamle kontorlokaler krever en grundig og profesjonell tilnærming for å sikre at alt går etter planen. Hos Hurtigflytting har vi spesialisert oss på effektiv avvikling og tømming av kontorlokaler. Vi tilbyr en komplett pakke som håndterer alle oppgaver av prosessen, slik at ditt gamle kontor blir klargjort for overlevering eller ny utleie med minimalt besvær.

 

 • Vi tar ned og pakker alt fra kontormøbler til avansert teknisk utstyr
 • Grundig rydding av alle områder, inkludert fellesområder, kjøkken, og arbeidsstasjoner, slik at lokalene returneres i topp stand
 • Småskader på vegger etter bilder, monitorer eller flatskjermer kan trekke ned inntrykket av et ellers plettfritt lokale. Våre håndverkertjenester inkluderer sparkling og reparasjon av slike skader
 • Håndterer all form for avfall som må bort fra lokaler, inkludert gamle arkivskap, utdaterte møbler og ikke-funksjonelle elektroniske enheter
Tilbakestilling kontor i Drammen

Søppeltaxi i Drammen

I forbindelse med en kontorflytting kan det bli behov for å håndtere avfall, kjøre bort gamle kontormøbler eller annet kontorutstyr. Det er viktig å sikre at disse materialene blir behandlet på en ansvarlig og sikker måte. Vi i Hurtigflytting tilbyr søppeltaxi tjenester i Drammen, som omfatter henting, bortkjøring og korrekt behandling av alle typer avfall, inkludert gamle kontormøbler og utdatert kontorutstyr. Vår målsetning er å gjøre flytteprosessen så ren og miljøvennlig som mulig. Med vårt profesjonelle flytteteam på plass, kan du være trygg på at avfallshåndteringen utføres effektivt, og at din virksomhet bidrar til en bærekraftig fremtid.

 • Selv i en digital tid består mye av kontoravfallet av papir. Vi sikrer at alt kontorpapir blir samlet og resirkulert på riktig måte
 • Vi sorterer og resirkulerer plast og bølgepapp, som ofte brukes i stor grad i kontormiljøer
 • Elektronisk avfall som gamle datamaskiner, skrivere og annet IT-utstyr håndteres med særlig forsiktighet for å sikre at sensitive data er beskyttet og at materialene gjenvinnes på en sikker måte

Når din bedrift står overfor en kontorflytting i Drammen, hjelper vi deg gjerne med å håndtere avfall og ting dere ønsker å bli kvitt. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre din kontorflytting så problemfri og miljøvennlig som mulig.

Salg av brukte kontormøbler

Står din bedrift overfor en flytting til møblerte kontorlokaler, eller har dere behov for å oppgradere og selge gamle kontormøbler? Vi tilbyr tjenester for salg av kontormøbler, som gjør prosessen sømløs og lønnsom. Hurtigflytting har etablert et tett samarbeid med anerkjente oppkjøpere og spesialiserer oss på å hjelpe bedrifter med å selge sine brukte kontormøbler. Vårt nettverk inkluderer både lokale og nasjonale aktører som er interesserte i et bredt spekter av kontormøbler, inkludert:

 • Alt fra ergonomiske arbeidsstoler til mer formelle gjestestoler
 • Større bord og tilhørende møbler designet for konferanserom
 • Ulike størrelser og stiler for å passe til alle typer møterom
 • Komfortable sittemøbler for lobbyområder eller uformelle møteplasser
 • Fra individuelle arbeidsstasjoner til større skrivebordsenheter

Vi koordinerer hele salgsprosessen, fra vurdering og prissetting til kommunikasjon med kjøpere. Dette sparer deg for verdifull tid og ressurser. Vårt samarbeid med erfarne oppkjøpere sikrer at du får best mulig pris for dine brukte møbler.

Kontorflytting Østlandet

Når det kommer til å flytte et kontor, uansett om det er innenfor samme by eller over lengre distanser, krever det omfattende planlegging, koordinering og gjennomføring. Vi hjelper deg med kontorflytting over hele Østlandet, fra Oslo til Drammen, Asker og Bærum, Lysaker, Nordre Follo, og Lillestrøm. Med vårt omfattende lokale nettverk og erfaring med å flytte mellom byer, er vi godt rustet til å håndtere alle aspekter ved din kontorflytting.

Enten du planlegger en lokal kontorflytting på Østlandet eller en langdistanseflytting, står Hurtigflytting klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan støtte din neste kontorflytting.

Ring oss gjerne på 406 77 060 eller send epost til post @ hurtigflytting.no