Kontorflytting Lillestrøm

Planlegger din bedrift å flytte til nye lokaler, eller trenger dere hjelp til kontoravvikling i Lillestrøm?

Vi tilbyr skreddersydde flyttetjenester for både private bedrifter og offentlige etater i Lillestrøm kommune. Med vår gratis befaring sikrer vi at vi forstår dine spesifikke behov, slik at vi kan tilby den mest effektive løsningen.

 

Flytter kontor

Hurtigflytting utfører flyttetjenester for bedrifter i Lillestrøm som inkluderer alt fra grundig planlegging, demontering, flytteservice og avfallshåndtering.

Kontorflytting Lillestrøm

Kontorflytting tjenester i Lillestrøm

Flytte kontor i Lillestrøm

Når din bedrift står overfor en kontorflytting i Lillestrøm, er Hurtigflytting det trygge valget. Vi vet at nøkkelen til en effektiv og problemfri flytteprosess ligger i grundig forarbeid. Vårt firma tilbyr derfor en uforpliktende befaring for å sikre at alle aspekter ved flyttingen er godt planlagt fra start.

 • Løsninger fra A til Å, vi pakker og vi flytter
 • Du pakker, vi flytter. Vi leverer flyttemateriell og emballasje
 • Montering av kontormøbler
 • Transport og logistikk
 • Avfallshåndtering
 • Kontoravvikling

Enten det dreier seg om å flytte et stort kontorkompleks eller bare pakke ned og flytte en mindre avdeling, tilbyr vårt flyttebyrå i Oslo fleksible løsninger tilpasset dine spesifikke behov. Ved å velge Hurtigflytting sikrer du at din kontorflytting i Lillestrøm blir håndtert effektivt og profesjonelt. 

Flytter kontor i Lillestrøm

Kontoravvikling i Lillestrøm

Når tiden kommer for å avvikle et kontor i Lillestrøm kan vi hjelpe deg med tilbakestilling og avfallshåndtering. Tømming og avvikling av gamle kontorlokaler krever en grundig og profesjonell tilnærming for å sikre at alt går etter planen. Hos Hurtigflytting har vi spesialisert oss å effektivt tømme og rydde gamle lokaler. Vårt flyttebyrå tilbyr en komplett pakke som håndterer alle oppgaver av prosessen, slik at ditt gamle kontor blir klargjort for overlevering eller ny utleie med minimalt besvær.

 

 • Vi tar ned og pakker alt fra kontormøbler til avansert teknisk utstyr
 • Grundig rydding av alle områder, inkludert fellesområder, kjøkken, og arbeidsstasjoner, slik at lokalene returneres i topp stand
 • Småskader på vegger etter bilder, monitorer eller flatskjermer kan trekke ned inntrykket av et ellers plettfritt lokale. Våre håndverkertjenester inkluderer sparkling og reparasjon av slike skader
 • Håndterer all form for avfall som må bort fra lokaler, inkludert gamle arkivskap, utdaterte møbler og ikke-funksjonelle elektroniske enheter
Tilbakestilling kontor i Lillestrøm

Søppeltaxi i Lillestrøm

Under en kontorflytting i Lillestrøm, kan det oppstå et behov for håndtering og fjerning av avfall, inkludert brukte kontormøbler og utdatert kontorutstyr. Hurtigflytting tilbyr søppeltaxi-tjenester spesialtilpasset for bedrifter, for å sikre en ansvarlig, sikker og miljøvennlig behandling av alle typer avfall.

 • Effektiv henting og bortkjøring av avfall direkte fra deres lokaler
 • Korrekt sortering og behandling av ulike avfallstyper for å fremme gjenbruk og resirkulering
 • Elektronisk avfall som gamle datamaskiner, skrivere og annet IT-utstyr håndteres med særlig forsiktighet for å sikre at sensitive data er beskyttet og at materialene gjenvinnes på en sikker måte

Med et profesjonelt flytteteam og grundige prosesser sørger vi for at avfallshåndteringen under din kontorflytting blir håndtert på den mest effektive og miljøansvarlige måten. Velg Hurtigflytting for å garantere at din virksomhets flytteprosess ikke bare er smidig, men også bidrar til en bærekraftig fremtid. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon eller for å bestille vår søppeltaxi-tjeneste i Lillestrøm Kommune.

Salg av brukte kontormøbler

Står din bedrift overfor en flytting til møblerte kontorlokaler, eller har dere behov for å oppgradere og selge gamle kontormøbler? Vi tilbyr tjenester for salg av kontormøbler, som gjør prosessen sømløs og lønnsom. Hurtigflytting har etablert et tett samarbeid med anerkjente oppkjøpere og spesialiserer oss på å hjelpe bedrifter med å selge sine brukte kontormøbler. Vårt nettverk inkluderer både lokale og nasjonale aktører som er interesserte i et bredt spekter av kontormøbler, inkludert:

 • Alt fra ergonomiske arbeidsstoler til mer formelle gjestestoler
 • Større bord og tilhørende møbler designet for konferanserom
 • Ulike størrelser og stiler for å passe til alle typer møterom
 • Komfortable sittemøbler for lobbyområder eller uformelle møteplasser
 • Fra individuelle arbeidsstasjoner til større skrivebordsenheter

Vi koordinerer hele salgsprosessen, fra vurdering og prissetting til kommunikasjon med kjøpere. Dette sparer deg for verdifull tid og ressurser. Vårt samarbeid med erfarne oppkjøpere sikrer at du får best mulig pris for dine brukte møbler.

Kontorflytting Skedsmo og Lørenskog

Når det kommer til å flytte et kontor, uansett om det er innenfor samme by eller over lengre distanser, krever det omfattende planlegging, koordinering og gjennomføring. Vi hjelper deg med kontorflytting over hele Østlandet, fra Oslo til Drammen, Asker og Bærum, Lysaker, Nordre Follo, og Skedsmo området. Med vårt omfattende lokale nettverk og erfaring med å flytte mellom byer, er vi godt rustet til å håndtere alle aspekter ved din kontorflytting.

Enten du planlegger en lokal kontorflytting på Østlandet eller en langdistanseflytting, står Hurtigflytting klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan støtte din neste kontorflytting.

Ring oss gjerne på 406 77 060 eller send epost til post @ hurtigflytting.no