Kontorflytting Oslo

Når din bedrift står overfor en flytting, uansett om det er til et større, mindre eller helt nytt kontorlokale, er det viktig å ha en pålitelig og erfaren partner som kan håndtere alle detaljer og logistikk involvert i prosessen. Hos Hurtigflytting tilbyr vi spesialiserte kontorflyttingstjenester for å gjøre overgangen så smidig og effektiv som mulig.

 

Flytting for bedrifter

Vi tilbyr flyttetjenester for bedrifter som inkluderer alt fra grundig planlegging, demontering, flyttetransport og avfallshåndtering.

Kontorflytting

Kontorflytting tjenester Oslo

Flytte kontor

Hos Hurtigflytting mener vi at et godt forarbeid er forutsetningen for en vellykket kontorflytting Oslo. Derfor tilbyr vi alltid en uforpliktende befaring når en bedrift skal flytte kontor i Oslo. Vi har erfarne prosjektledere som nøye planlegger flytteprosessen i samarbeid med kunden. Våre tjenester inkluderer blant annet:

 • Komplette løsninger, vi pakker og vi flytter
 • Du pakker, vi flytter. Vi leverer flyttemateriell og emballasje
 • Montering av kontormøbler
 • Avfallshåndtering
 • Kontoravvikling

Enten det dreier seg om å flytte et stort kontorkompleks eller bare pakke ned og flytte en mindre avdeling, tilbyr vårt flyttebyrå i Oslo fleksible løsninger tilpasset dine spesifikke behov. Hver bedriftsflytting er unik, og vi arbeider tett sammen med deg for å sikre at vi møter alle dine forventninger.

Oslo kontorflytting

Kontoravvikling

Når et kontor flytter eller stenger, krever det mer enn bare å flytte ut inventaret. Gamle kontorlokaler må tømmes og avvikles på en grundig og profesjonell måte. Vi i Hurtigflytting spesialiserer oss på effektiv avvikling og tømming av kontorlokaler, og tilbyr en komplett pakke som sikrer at ditt gamle kontor er klart for overlevering eller ny utleie med minimalt besvær.

 

 • Vi tar ned og pakker alt fra kontormøbler til avansert teknisk utstyr
 • Grundig rydding av alle områder, inkludert fellesområder, kjøkken, og arbeidsstasjoner, slik at lokalene returneres i topp stand
 • Småskader på vegger etter bilder, monitorer eller flatskjermer kan trekke ned inntrykket av et ellers plettfritt lokale. Våre håndverkertjenester inkluderer sparkling og reparasjon av slike skader
 • Håndterer all form for avfall som må bort fra lokaler, inkludert gamle arkivskap, utdaterte møbler og ikke-funksjonelle elektroniske enheter
Kontoravvikling

Avfallshåndtering

Når din virksomhet går gjennom en kontorflytting, er det viktig å håndtere avfall og gammelt utstyr på en ansvarlig og sikker måte. Vi tilbyr omfattende tjenester for å hente, kjøre bort, og riktig behandle avfall, gamle kontormøbler, og annet utrangert kontorutstyr. Vi sørger for avfallshåndteringen håndteres profesjonelt, noe som gjør flytteprosessen både renere og mer miljøvennlig.

 • Selv i en digital tid består mye av kontoravfallet av papir. Vi sikrer at alt kontorpapir blir samlet og resirkulert på riktig måte
 • Vi sorterer og resirkulerer plast og bølgepapp, som ofte brukes i stor grad i kontormiljøer
 • Elektronisk avfall som gamle datamaskiner, skrivere og annet IT-utstyr håndteres med særlig forsiktighet for å sikre at sensitive data er beskyttet og at materialene gjenvinnes på en sikker måte

Når din bedrift står overfor en kontorflytting, la Hurtigflytting ta hånd om avfallshåndteringen. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre din kontorflytting så problemfri og miljøvennlig som mulig.

Salg av brukte kontormøbler

Står din bedrift overfor en flytting til møblerte kontorlokaler, eller har dere behov for å oppgradere og selge gamle kontormøbler? Vi tilbyr tjenester for salg av kontormøbler, som gjør prosessen sømløs og lønnsom. Hurtigflytting har etablert et tett samarbeid med anerkjente oppkjøpere og spesialiserer oss på å hjelpe bedrifter med å selge sine brukte kontormøbler. Vårt nettverk inkluderer både lokale og nasjonale aktører som er interesserte i et bredt spekter av kontormøbler, inkludert:

 • Alt fra ergonomiske arbeidsstoler til mer formelle gjestestoler
 • Større bord og tilhørende møbler designet for konferanserom
 • Ulike størrelser og stiler for å passe til alle typer møterom
 • Komfortable sittemøbler for lobbyområder eller uformelle møteplasser
 • Fra individuelle arbeidsstasjoner til større skrivebordsenheter

Vi koordinerer hele salgsprosessen, fra vurdering og prissetting til kommunikasjon med kjøpere. Dette sparer deg for verdifull tid og ressurser. Vårt samarbeid med erfarne oppkjøpere sikrer at du får best mulig pris for dine brukte møbler.

Kontorflytting Østlandet

Når det kommer til å flytte et kontor, uansett om det er innenfor samme by eller over lengre distanser, krever det omfattende planlegging, koordinering og gjennomføring. Vi hjelper deg med kontorflytting over hele Østlandet, fra Oslo til Drammen, Asker og Bærum, Nordre Follo, og Lillestrøm. Med vårt omfattende lokale nettverk og erfaring med å flytte mellom byer, er vi godt rustet til å håndtere alle aspekter ved din kontorflytting.

Enten du planlegger en lokal kontorflytting på Østlandet eller en langdistanseflytting, står Hurtigflytting klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan støtte din neste kontorflytting.