Pianoflytting Asker

Trygg håndtering av store og tunge gjenstander. Vi hjelper deg med trygg og sikker pianoflytting i Asker og Bærum. Vi har mange års erfaring med å flytte tunge møbler, inkludert piano, flygel, lange bordplater, hvitevarer og annet.

Hurtigflytting utfører flytting av piano for private, bedrifter og forhandlere i Stor-Oslo. Kontakt oss for et hyggelig pristilbud på pianoflytting.

 

Flytting av piano

Pianoflytting Asker, for private og bedrifter. Vi hjelper deg med å flytte ditt piano, frakt og transport fra leiligheter, boliger eller direkte fra forhandler.

Pianoflytting Asker

Hvordan vi kan hjelpe deg

Erfarne pianoflyttere

Pianoer er ikke bare tunge, de er også svært følsomme for støt og vibrasjoner. Vi har flytteteam med spesialkompetansen som kreves for å håndtere og transportere pianoer trygt. Vi bruker spesialutstyr og teknikker for å sikre at ditt piano blir håndtert med største forsiktighet. Fra strategisk innpakning for å beskytte lakken og komponentene, til bruk av spesialtilpassede flyttetraller og stropper for sikker håndtering og transport, tar vi alle nødvendige forholdsregler for å beskytte ditt verdifulle instrument.

 

 • Vi hjelper deg med flytting av piano
 • Henter piano du ønsker å bli kvitt
 • Frakt og pianotransport
 • Utfører pianoflytting over hele Østlandet
Flytte piano i Asker

Priser pianoflytting Asker

Flytting av et piano er en spesialisert tjeneste som krever nøye håndtering og erfaring for å sikre at instrumentet ditt ankommer sikkert til sitt nye hjem. Prisen for å flytte et piano i Asker og Bærum kan variere betydelig avhengig av flere faktorer.

 • Prisen kan variere avhengig av om du skal flytte et opprett piano, et flygel eller et digitalt piano. Størrelsen og vekten på instrumentet spiller også en stor rolle i prissettingen
 • Kostnadene vil være avhengige av hvor pianoet skal flyttes fra og til. Lange avstander krever mer logistikk og dermed høyere kostnader
 • Tilgangen til både hente- og leveringspunktet kan påvirke prisen. For eksempel, er det trapper involvert, eller er det tilgang til en stor nok heis? Må pianoet bæres på høykant for å manøvrere gjennom trange passasjer? Slike utfordringer krever ekstra arbeid og utstyr
 • Tilleggskostnader kan oppstå dersom det er spesielle utfordringer knyttet til flyttingen, som smale døråpninger, skrånende oppkjørsler, eller andre hindringer som kan komplisere flyttingen
Hva koster pianoflytting Asker

Kaste piano i Asker

Pianoer kan være vakre instrumenter som fyller hjem med musikk og glede, men det kommer en tid når et gammelt eller ubrukt piano kanskje trenger å finne et nytt hjem eller en ny skjebne. Hvis du har et eldre piano du ønsker å bli kvitt, men ikke har muligheten til å gi det bort eller selge det, hjelper vi deg med å håndtere situasjonen på en ansvarlig måte.

Å kvitte seg med et piano i Asker kan være en omfattende oppgave, gitt størrelsen og vekten på instrumentet. For mange er det ikke gjennomførbart å selv transportere et piano til en miljøstasjon. Derfor tilbyr vi profesjonell henting og bortkjøring av pianoer til nærmeste godkjente miljøstasjon. Vår tjeneste inkluderer henting, sikker transport, og levering av pianoet, slik at det kan resirkuleres eller disponeres på en forsvarlig måte.

Hva koster det

Prisen for å fjerne et vanlig piano starter fra 3.500 kroner. Denne prisen dekker alt fra henting hos deg til levering på miljøstasjonen. Det er viktig å merke seg at dette er en altomfattende pris som sikrer at pianoet ditt blir håndtert på en sikker og miljømessig forsvarlig måte.

Andre tunge løft i Bærum

Når det gjelder flytting av spesielt tungt eller følsomt utstyr, krever det mer enn bare muskelkraft – det krever spesialkompetanse og riktig utstyr. Hos Hurtigflytting har vi lang erfaring og ekspertise i spesialflytting av tunggods som pianoer, IT-utstyr, safer, kjøleskap, og tunge møbler. Med vår lange erfaring er vi klare for å møte de unike utfordringene som følger med håndtering av slike gjenstander.

 • Flytting av piano
 • Flytter IT-utstyr
 • Safer og brannskap
 • Tunge møbler
 • Kontorutstyr i forbindelse med kontorflytting

Hvorfor velge oss

 • Erfarne og kvalifiserte flyttemedarbeidere
 • Avansert utstyr
 • Lang erfaring
 • Tilpassede løsninger
 • Rask levering
 • Konkurransedyktige priser

Vanlige spørsmål og svar om pianoflytting

Flytting av et piano er en spesialisert oppgave som krever fagkunnskap og riktig utstyr. Her er noen vanlige spørsmål og svar som kan hjelpe deg å forstå prosessen og forberedelsene som kreves for en trygg og effektiv pianoflytting med Hurtigflytting.

1. Pris på pianoflytting

Kostnaden for å flytte et piano kan variere betydelig, avhengig av flere faktorer som type piano, avstand, tilgangsforhold, og eventuelle spesielle krav. Prisen kan variere fra noen få tusen til flere tusen kroner. Det anbefales å kontakte oss direkte med detaljer om flytteoppgaven for å få et nøyaktig prisestimat.

2. Hvor lang tid tar pianoflytting

Varigheten av en pianoflytting avhenger av flere faktorer, inkludert type og størrelse på pianoet, avstanden mellom lokasjonene, tilgangsutfordringer som trapper og smale passasjer, samt behovet for demontering og remontering. En typisk lokal pianoflytting kan vanligvis gjennomføres raskt og effektivt.

3. Flytter dere piano bare i Asker

Nei, våre tjenester er ikke begrenset til bare Asker. Vi tilbyr pianoflytting over hele Østlandet, inkludert byer som Drammen, Sandvika, Bærum, Nordre Follo, Lillestrøm, og Lørenskog.

4. Kan jeg flytte et piano selv

Selv om det teknisk sett er mulig å flytte et piano selv, anbefaler vi sterkt at du benytter profesjonell hjelp. Pianoer er svært tunge og vanskelige å manøvrere, og risikoen for skade på både pianoet og flyttere er høy uten riktig utstyr og erfaring.

5. Hvordan forbereder jeg pianoflytting

Å forberede et piano for flytting krever nøye oppmerksomhet. Når du tar kontakt med oss ønsker vi gjerne å vite modell / merke på piano (send oss gjerne bilde om du er usikker), hvor det flyttes fra og til, hvilken etasje det skal flyttes fra og til og om det er potensielle hindringer.

Her er noen flere trinn for forberedelse:

 • rengjør pianoet forsiktig for å fjerne støv og smuss
 • sikre løse deler som notestativ
 • klargjør flytteveien ved å fjerne hindringer både inn og ute
 • sjekk forsikringsdekning

Vi flytter over hele Østlandet

Hos Hurtigflytting har vi spesialisert oss på å tilby flyttetjenester som dekker et bredt geografisk område, med hovedfokus på Oslo og tilgrensende byer og kommuner. Vi er stolte av å kunne tilby vår ekspertise og pålitelige tjenester både for lokal- og langdistanseflyttinger.

Vårt primære arbeidsområde inkluderer hovedstaden Oslo samt flere andre nøkkelbyer og kommuner i nærheten. Dette inkluderer:

 • Drammen
 • Asker & Bærum
 • Nordre Follo og Oppegård
 • Lillestrøm og Lørenskog

I tillegg til vårt omfattende lokale nettverk, tilbyr Hurtigflytting langdistanseflyttingstjenester som kobler Oslo med andre store norske byer.