Våre tjenester

Ser du etter en trygg og sikker flytteprosess? Med våre flyttetjenester sørger vi for at du kan flytte raskt og effektivt, enten det er privat eller kontorflytting.

Hurtigflytting tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester, inkludert flyttehjelp, mellomlagring, pianoflytting og flytting for bedrifter.

 

Flyttetjenester

Hos Hurtigflytting er vår prioritet å gi deg en trygg og bekymringsfri flytteopplevelse, hvor dine eiendeler blir behandlet med respekt og profesjonalitet. Enten du flytter i nærområdet eller trenger å flytte over lengre avstander, er våre flytteteam her for å støtte deg gjennom hvert steg av prosessen.

 

Flyttetjenester

Hva kan vi hjelpe deg med

Privatflytting

Flytting er en betydelig oppgave som kan være både tidkrevende og stressende. For å unngå unødvendige bekymringer og sikre at prosessen går så smidig som mulig, er det en stor fordel å overlate arbeidet til profesjonelle. Ved å velge et profesjonelt flyttebyrå, kan du fokusere på andre viktige aspekter ved flyttingen mens vi tar hånd om alt det praktiske.

Vi i Hurtigflytting utfører privatflytting og bistår deg med komplette flyttetjenester. Våre tjenester for privatflytting inkluderer alt fra grundig planlegging og koordinering til effektiv utførelse av selve flyttingen. Vi tilbyr også tilleggstjenester som pakking og montering, samt sikker transport og oppbevaring hvis det er behov. Med vår hjelp kan du være trygg på at flyttingen blir håndtert profesjonelt og med høy standard.

Flyttehjelp for private i Oslo

Kontorflytting

Når det kommer til å flytte et helt kontor eller et selskap, inkludert lageret, står man overfor en rekke utfordringer og kompleksiteter. Prosessen med å organisere og gjennomføre en slik omfattende bedriftsflytting krever detaljert planlegging og ekspertise for å sikre at alt går så smidig som mulig Planlegger din bedrift å flytte til nye lokaler, eller trenger dere hjelp med å avvikle gamle kontorlokaler? Uansett hva dine behov er innen bedriftsflytting, står vi i Hurtigflytting klare til å bistå med en omfattende og skreddersydd flytteservice.

Vi er fullt bevisste på viktigheten av å minimere nedetid under en flytteprosess. Derfor arbeider vi tett sammen med din bedrifts ledelse for å planlegge og gjennomføre flyttingen på en måte som skaper minst mulig forstyrrelser i daglige operasjoner. Vår målsetting er å sikre at ditt firma kan fortsette å fungere effektivt, selv under selve flytteprosessen.

 

Kontorflytting i Oslo

Andre tjenester

Hos Hurtigflytting tilbyr vi en rekke tjenester som går utover tradisjonell flytting. Vi har lange erfaring og dekker forskjellige flyttebehov, fra håndtering av spesielt tungt og verdifullt gods til midlertidig oppbevaring og avfallshåndtering.

Pianoflytting

Trenger du hjelp med å flytte piano eller andre tunge løft?  Våre tjenester seg til å inkludere flytting av spesielt tunge og verdifulle objekter som tunge maskiner, medisinsk utstyr, pianoer og flygler. Våre flyttemedarbeidere har erfaring med å håndtere disse utfordringene både raskt og effektivt, og sikrer at dine verdifulle eiendeler transporteres trygt til sitt nye hjem eller lokasjon.

 • Vi flytter piano, flygel og andre instrumenter
 • Safe og arkivflytting
 • Akvarium
 • Brannsikre skap

Mellomlagring

Har du behov for midlertidig lagring av møbler eller andre eiendeler? Vi tilbyr mellomlagring i tørre og oppvarmede lagerboder. Gjennom samarbeid med lokale minilagertjenester på Østlandet, sikrer vi at dine eiendeler er trygt oppbevart, uansett hvor lenge du har behov for å lagre dem. Vi står også for transport til og fra lageret, for en helhetlig og bekymringsfri tjeneste.

Avfallshåndtering

Håndtering av avfall kan ofte være en utfordring ved flytting, tømming av dødsbo, eller kontoravvikling. Hurtigflytting tar seg av bortkjøring og håndtering av ulike typer avfall. Vi prioriterer en trygg, profesjonell og miljøvennlig tilnærming, og sørger for at avfallet håndteres på en ansvarlig måte hos miljøstasjonen.

Når flyttingen er fullført, tilbyr vi også hjelp til montering av hvitevarer, lamper og annet du måtte trenge. Vårt mål er å gjøre flytteprosessen til ditt nye hjem så sømløs og enkel som mulig.

Vi setter vår ære i å ta vare på dine eiendeler, og vi ser frem til å hjelpe deg med ditt neste flytteprosjekt.

 

Vanlige spørsmål og svar om flytting

 • Hvor lang tid i forveien må jeg bestille flyttebyrå

  Det anbefales at du bestiller flyttebyrå så tidlig som mulig, helst 2-4 uker før ønsket flyttedato. Dette gir oss tid til å planlegge flyttingen din effektivt og sikre at de har nødvendig personell og utstyr tilgjengelig på flyttedagen. I høysesongen, som sommermånedene, kan det være lurt å bestille enda tidligere på grunn av høy etterspørsel.

 • Hvor mye koster det å flytte

  Kostnaden for å flytte varierer stort avhengig av flere faktorer, inkludert avstanden mellom ditt gamle og nye hjem, størrelsen på flyttelasset, og om du ønsker tilleggstjenester som pakking, flyttevask, bortkjøring av avfall eller mellomlagring. Kontakt oss gjerne for prisestimat på flytting. Vi jobber vanligvis med timepris men kan også gi en fastpris på større jobber, flytting mellom byer eller pianoflytting.

 • Jobber dere i helger

  Ja, vi utfører flytteoppdrag alle dager, inkludert kveldstid og i helger.

 • Hvor lang tid tar det å flytte

  Tiden det tar å gjennomføre en flytting kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på boligen din, mengden av eiendeler som skal flyttes, avstanden mellom den gamle og den nye adressen, og om du har bestilt tilleggstjenester som pakking. En liten leilighet kan ofte flyttes på en dag, mens større hjem kan kreve lenger tid. Ved større oppdrag kommer vi gjerne på befaring.

 • Kan dere kaste ting jeg ønsker å bli kvitt

  Ja, vi tilbyr også henting og bortkjøring av avfall. Vi kjører bort alt fra gamle møbler, skrot og annet avfall. Henter også kontormøbler og kontorutstyr hos bedrifter og bistår med kontoravvikling.

 • Hvordan betaler jeg

  Hos Hurtigflytting ønsker vi å gjøre betalingsprosessen så fleksibel og enkel som mulig for våre kunder. or rask og enkel betaling direkte fra din smarttelefon, tilbyr vi VIPPS som en praktisk løsning. Vi aksepterer også bankkort (VISA) eller kontant betaling.
  For kunder som ønsker å betale via faktura, tilbyr vi denne løsningen etter en kredittvurdering. Dette gjelder hovedsakelig for våre bedrifts- og offentlige kunder. Vi utfører en kredittvurdering på forhånd.

 • Kan dere pakke ned for oss

  Ja, vi hjelper deg gjerne med nedpakking. Dette kan spare deg for betydelig tid og stress i flytteprosessen.

 • Hvor stor flyttebil trenger jeg

  Størrelsen på flyttebilen du trenger avhenger av volumet av dine eiendeler. Normalt flytter vi de fleste hjem i løpet av en arbeidsdag og kjører gjerne flere turer eller stiller med flere biler hvis det er nødvendig.

Ditt flyttebyrå Stor-Oslo

Hos Hurtigflytting har vi spesialisert oss på å tilby flyttetjenester som dekker et bredt geografisk område, med hovedfokus på Oslo og tilgrensende byer og kommuner. Vi er stolte av å kunne tilby vår ekspertise og pålitelige tjenester både for lokal- og langdistanseflyttinger. Vårt primære arbeidsområde inkluderer hovedstaden Oslo samt flere andre nøkkelbyer og kommuner i nærheten. Dette inkluderer:

 • Drammen
 • Asker & Bærum
 • Nordre Follo og Oppegård
 • Lillestrøm og Lørenskog

I tillegg til vårt omfattende lokale nettverk, tilbyr Hurtigflytting langdistanseflyttingstjenester som kobler Oslo med andre store norske byer.